DADES DEL DOMINI

  • Denominació social: MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L.

  • Adreça: Passeig de Pere III, 35 - 08242 MANRESA

  • E-mail: info@mees.cat

  • Registre mercantil: Registre Mercantil de Barcelona - Volum 39714, Foli 73, Full B 351464

  • CIF: B-64471923

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. és propietària del domini kursaal.cat, allotjat a la URL www.kursaal.cat. Aquest lloc Web forma part de MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. de manera que el disseny, estructura, distribució, textos i continguts, logotips, botons, imatges, codi font, així com tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol signe distintiu o logotip, pertanyen a MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L.. Per tant, no és permesa la seva utilització, còpia, reproducció, així com la seva eliminació, lesió, alteració i/o modifiació, parcial o bé total, temporal o defiitiva sense l’autorització expressa de MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L.

Així mateix, tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol altre signe distintiu, inclosos els continguts, documents, textos i les ressenyes publicades a la web, així com imatges, vídeos, disseny, gràfis, dibuixos, botons, logotips i marques, dels diferents col·laboradors, pertanyen als seus autors, per la qual cosa resta prohibida la seva utilització, còpia, reproducció, eliminació, lesió, alteració i/o modifiació, parcial o bé defiitiva sense l’autorització expressa dels seus autors.

Queda expressament prohibit l’ús no autoritzat dels continguts d’aquest lloc web i, en especial, d’aquells usos que lesionin els drets de la propietat intel·lectual dels seus autors.

ENLLAÇOS WEB

Els vincles d’aquest lloc a llocs web de tercers es subministren exclusivament com una utilitat per l’usuari, el qual en cas d’utilitzar aquests enllaços, està sortint de la web Kursaal.

Per tant, l’ús d’aquests enllaços porta l’usuari a pàgines de les quals MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. no n’és titular ni responsable jurídica. En conseqüència, MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. no es responsabilitza d’aquests llocs web ni de qualsevol informació, programari, producte, material, serveis o qualsevol resultat que l’usuari pugui obtenir d’aquestes pàgines web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

El present Avís Legal queda subjecte a la legislació espanyola vigent aplicable. Per a la resolució de qualsevol conflcte o litigi que pogués derivar-se de l’accés a aquesta pàgina web, els usuaris i MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. se sotmeten expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Manresa, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.